Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Και εγένετο 3F project...

Όταν πριν 3 μήνες ο Σπύρος Μαργαριτόπουλος μας είπε την ιδέα του, δεν σας κρύβω πώς την βρήκα λίγο τρελή. Μήπως, όμως, για τον ίδιο ακριβώς λόγο ήταν και έξυπνη; Μαζί με την Γεωργία Ρόζη και τον Γιάννη Κωστικιάδη - όλοι μας μία παρέα, που γνωρίστηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΤΕΦΑΑ Αθηνών - βάλαμε εμπρός για να πραγματοποιήσουμε αυτό το πρότζεκτ. Εδώ δεν θα πρέπει να λησμονηθεί και η πολύ σημαντική συμβολή του Βενιαμίν της παρέας, του Δημήτρη Μαργαριτόπουλου.
Την ιδέα στήριξαν πολλοί φίλοι μας, κυρίως μέσω του Facebook και τους ευχαριστούμε για αυτό. Για μας, την ομάδα του 3F, η γυμναστική είναι modus vivendi. Τρόπος ζωής. Και αυτό θέλουμε να το μεταδώσουμε σε όλους εσάς.
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και με όσα μελανά ακούμε για την οικονομία μας - τουλάχιστον -  αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για την τσέπη μας, ας κάνουμε για το σώμα μας.
Στο παρόν ιστολόγιο θα δημοσιεύονται συχνά ενδιαφέροντα κείμενα για το πώς θα βελτιώσετε το σώμα σας μέσω της άσκησης και της διατροφής.
Θα δημοσιεύονται επίσης και ειδήσεις γύρω από το fitness και τον αθλητισμό γενικότερα.
Μείνετε κοντά μας. Το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει...

3 σχόλια:

  1. καλή μας αρχή και στο blog αντε και όσοι μας γνωρίσουν να έρθουν και στις προπονήσεις μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eiste apithanoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. wraia douleia paidia...oloi xreiazomaste kati toso diaforetiko gia na ksefeugoume apo thn pragmatikothta..bravo gia th skepsh...sugxarhthria gia thn ulopoihsh...kai pollh oreksh gia th sunexeia..keep up the good work!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή