Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΗΜΕΡΑ: Παρασκευή NIGHT RUN EVENT!!!!!
ΗΜ/ΝΙA: 1/2/2013
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Καφετέρια Ostria Λεωφόρος Ποσειδώνος Άγιος Δημήτριος (συνάντηση στο Parking της καφετέριας επί της Ποσειδώνος ακριβώς απέναντι απο την καλαμακίου) 
ΏΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 22.45 ΕΝΑΡΞΗ: 23:00
 Θα τρέξουμε σε χαλαρό ρυθμό 8 χλμ παραλιακά με θέα την θάλλασα στον όμορφο πεζόδρομο του Π.Φαλήρου!!! lets go!!!!


ΗΜΕΡΑ: Κυριακή GROUP KICK EVENT!!!!!! New!!!
ΗΜ/ΝΙA: 10/2/2013
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Παλαιό Φάληρο Ολυμπιακά ακίνητα (Συνάντηση στο parking έξω απο κλειστό γήπεδο taekwondo από τη μεριά της θάλασσας-στην ευθεία απο Αβέρωφ, στάση τράμ Αγία Σκέπη)
ΏΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 15:15 ΕΝΑΡΞΗ: 15:30
 Ελάτε για ένα καταπληκτικό αερόβιο-αναερόβιο πρόγραμμα με κινήσεις πολεμικών τεχνών, καθώς και δυναμικές κινήσεις εκγύμνασης που θα ανεβάσει τη καρδιακή συχνότητα σας στα ύψη!!! Για πρώτη φορά στο 3F!!!!!


ΗΜΕΡΑ: Κυριακή
ΗΜ/ΝΙA: 17/2/2013
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Άλσος Νέας Σμύρνης (είσοδος από τη μεριά της Ελευθερίου Βενιζέλου, στάση τραμ Αιγαίου) 
ΏΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 18.15 ΕΝΑΡΞΗ: 18.30
 Μια κυκλική και διαλειματική προπόνηση που θα σας γυμνάσει απίστευτα!!! Πρόγραμμα με δυναμικές ασκήσεις με ιμάντες και με το βάρος του σώματος μαζί με τρέξιμο και όλα τα συναφή το οποίο θα σας απογειώσει!!!


ΗΜΕΡΑ: Κυριακή FIGHTSPORTS FITNESS MARATHON!!!!! Fight for Health!!!!
ΗΜ/ΝΙA: 24/2/2013
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (είσοδος αθλητών αίθουσα 7) 
ΕΝΑΡΞΗ: 10.00 ΛΗΞΗ: 19.30
 Μεγάλο Fitness Festival με κορυφαίους Έλληνες instructors και presenters (Studio One, Body Training Systems Greece κ.α) με προγράμματα δυναμικά, χορογραφίες, step, zumba καθώς και διαγωνισμό cross training. Φυσικά το aerobic team του 3F έχει την τιμή να μετέχει ενεργά με την παρουσίαση ενός αερόβιου και δυναμικόυ προγράμματος στις 11.00 το πρωί!!!! Επίσης θα μετέχει και ο head trainer μας Γιάννης ως coach στον διαγωνισμό cross training!!!! Μη λείψει κανείς!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου